Într-o lume în care așteptarea e să adăugăm permanent ceva la bagajul de competențe pentru a realiza ceea ce ne propunem, discuțiile cu Alexandra m-au ajutat să schimb perspectiva și să mă concentrez pe acel ceva la care trebuie să renunț, pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.

Alexandra e o prezență plăcută, caldă, prietenoasă. O persoană în preajma căreia ajungi să înțelegi că oamenii ar fi mult mai fericiți dacă și-ar acorda timp să se asculte unii pe alții. Cel mai important pentru mine este că în prezența ei pot fi eu însămi și am încredere să explorez cele mai întunecate zone din mintea mea. Mulțumesc!

SIDONIA

Coachingul presupune un parteneriat în care tu setezi ținta pe care vrei să o atingi; eu te susțin oferindu-ți instrumente pentru a afla motivele profunde ale comportamentului tău, ajutându-te să sesizezi care sunt tiparele tale de gândire și acțiune, antrenându-te să dezvolți un mindset nou și motivație de a face schimbările pe care ți le dorești. Sunt directă, (îmi place să) provoc conversații sincere și profunde și pun toată energia în ceea ce fac. Așa că doresc să lucrez cu tine doar dacă ești dispus să dai 100%.

Lucrând cu mine, poți fi sigur că vei fi ascultat fără a fi judecat și că nimic din ce îmi vei spune nu-mi va schimba părerea despre tine: cred că ești o persoană care are toate resursele interne de care are nevoie, și care merită să aibă o viață fericită și plăcută.

Misiunea Mea

Misiunea mea este să văd că visătorii ambițioși și înflăcărați ai acestei lumi obțin curajul și sprijinul de care au nevoie pentru a-și transforma viziunea în realitate. Vreau să contribui la crearea unei realități în care oamenii sunt aprinși de pasiunile lor; o realitate în care creativitatea lor unică inspiră pe cei din jur, și reprezintă răspunsul la problemele noastre. Sunt aici să-ți reamintesc că nu trebuie să renunți la tine, și nu trebuie să te schimbi ca să te simți acceptat – ci dimpotrivă.

 

Când îți pierzi autenticitatea, când uiți cine ești cu adevărat, atunci îți pierzi puterea.

 

Nimic nu mă doare mai tare decât să văd oameni care s-au baricadat în suferința lor, în îndoiala lor de sine. Oameni care și-au îngropat aspirațiile, care s-au rătăcit, care nu-și mai urmează propria lor cale. Pentru că, sincer, singurul succes care contează e acela care ne face fericiți. Cred că această lume ar fi un loc mult, mult mai bun dacă oamenii ar investi în a avea grijă de ei, în propria lor fericire.

 

Hurt people hurt people. Free people free people.

Te regăsești în această descriere?

Ai o viziune mai mare pentru această viață – chiar crezi că putem avea și face mai mult, că putem fi mai fericiți

În același timp, însă, ai jucat un joc timid. Vrei să capeți mai mult curaj ca să poți, într-adevăr, realiza acele lucruri la care te tot gândești de atâta timp

Înțelegi că singurul mod prin care poți crea rezultate fantastice este să te cunoști pe tine și să te dezvolți

Ești o persoană care trăiește intens, care are emoții puternice, care iubește viața și oamenii, chiar dacă uneori se exprimă mai discret

Încă nu ești convins că ești o persoană valoroasă și capabilă, și ai tendința de a te evalua mai aspru decât evaluezi pe oricine altcineva. Tocmai de aceea adevăratul tău potențial încă nu a apucat să vadă lumina zilei

Îți este încă greu să dedici timp pentru a avea grijă de tine și pentru a pune fericirea ta pe loc fruntaș în lista de priorități. Ba chiar te simți vinovat când te pui pe tine pe primul loc. Ți se întâmplă adesea să fii mult prea muncit și prea puțin încărcat – cu odihnă, cu bucurie, cu aventură

Vrei să te exprimi cu mai multă încredere și mai liber; ai început să te saturi să faci doar pe placul celorlalți și să îți camuflezi adevărata ta personalitate.

Hai să ne acordăm o șansă!

Dacă ritmul inimii ți s-a accelerat când ai citit aceste rânduri, dacă te-ai gândit ”ei bine da, sună cunoscut!”, atunci chiar cred că ar trebui să profităm de această ocazie și să programăm o sesiune gratuită de coaching împreună!

Lasă-mi un mesaj folosind formularul de mai jos și hai să programăm sesiunea ta de coaching!

Coachingul cu Alexandra e ca un duș rece după o zi lungă, obositoare și extrem de călduroasă; te face să te simți energizat și capabil să privești viața dintr-o perspectivă diferită, mai echilibrată.

IOANA

Nu mai amâna! Scrie-mi ca să începem împreună procesul tău de transformare!